Διήμερο εκδηλώσεων τέχνης

 

 

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΩ - Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Διήμερο εκδηλώσεων

Παρασκευή 21/3/2014 ώρα 7.00μ.μ

      Προβολή της ταινίας «Ελένη Μπούκουρη-Αλταμούρα, η πρώτη Ελληνίδα ζωγράφος» της βραβευμένης σκηνοθέτιδος, Κλεώνης Φλέσσα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Θα παρίσταται και η σκηνοθέτις. Συζήτηση με το κοινό. Συντονίζει ο εκπαιδευτικός κ. Αθανάσιος Τσάπελης. Συνδιοργανωτής ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων. Είσοδος ελεύθερη.

 (Πρωινή προβολή θα γίνει για μαθητές του σχολείου)

  Σάββατο 22/3/2014, ώρα 8.00μ.μ

       Εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Κώου ζωγράφου κ. Πέτρου Χατζηπέτρου με τίτλο «Μαρία, Μύριαμ, Μαριάμ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Προλογίζει η διευθύντρια  κ. Μαρίνα Μπέττα και η ζωγράφος-εικαστικός κ. Χρυσή Τσιούρη. Ο κ. Χατζηπέτρος θα αναφερθεί στο έργο του και στο χειροποίητο βιβλίο του στο οποίο περιλαμβάνονται νέα έργα, με αφορμή την έκθεση στην Κω, πλαισιωμένα με ποιήματα. Η Κως κατέχει όπως πάντα ξεχωριστή θέση και στις νέες δημιουργίες του.

Ο Δήμος Κω θα απονείμει τιμητική πλακέτα στον καλλιτέχνη.

Η εκδήλωση θα κλείσει με συναυλία των Μικρών Περιπλανήσεων στον ίδιο χώρο.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 29/3/2014 και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά τις ώρες 7-9μμ. Πληροφορίες στο τηλ. 2242026525. Είσοδος ελεύθερη. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ: Tις εκδηλώσεις υποστηρίζουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Κω, η κ. Ειρήνη Σβύνου, η κ. Έλλη Καρανίκα, η Σχολική Επιτροπή ΔΕ Δήμου Κω και το τυπογραφείο Γερασκλή Μαστρογιώργη.

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες