26/4/2013: Διδακτική επίσκεψη στα οινοποιεία Τριανταφυλλόπουλου και Χατζηεμμανουήλ (fotos)

Oινοποιείο Τριανταφυλλόπουλου     OIN

    Διδακτική επίσκεψη στα πλαίσια του εγκεκριμένου σχολικού προγράμματος "Τοπικά προιόντα και αειφορία" πραγματοποιεί αύριο Παρασκευή 26/4/2013, (ώρα αναχώρησης από το σχολείο 10.30πμ), η παιδαγωγική ομάδα 50 μαθητών του σχολείου μας, με συντονίστρια την κ. Εύα Δημητρίου και βοηθό την κ. Χρυσούλα Μαυρακάκη.

 

         Οι μαθητές/τριες με την άδεια των γονιών τους θα επισκεφθούν τις τοπικές οινοπαραγωγικές μονάδες. Για τη μετακίνηση προς και από τα οινοποιεία προσφέρεται αφιλοκερδώς το Τουριστικό Γραφείο του κ. Σταμάτη Βουκουβαλίδη.Μαθηματικά: Γιατί; 

Οινοποιείο Χατζηεμμανουήλ

INOP

Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες των οινοποιείων για την καλή τους διάθεση να υποδεχθούν στις εγκαταστάσεις τους την παιδαγωγική ομάδα του προγράμματος του σχολείου μας καθώς και τον κ. Σταμάτη Βουκουβαλίδη για τη συνεχή διευκόλυνση που παρέχει στο σχολείο μας, δωρεάν μεταφοράς μαθητών/τριών/ εκπαιδευτικών.

    Πρόκειται για την επίσκεψη σε τοπικές βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες του νησιού μας. Προηγήθηκε η επίσκεψη στο Ελαιοτριβείο Παπαδημητρίου, στη Νεογάλ Κω και στη βιομηχανική μονάδα Καρακουλάκη. Το πρόγραμμα θα κλείσει για φέτος μετά το Πάσχα με την επίσκεψη σε τυροκομική μονάδα του νησιού (τυροκομείο Γιάννου) και σε ιδιωτικό αποστακτήριο. 

Φωτογραφίες από τις επισκέψεις στα Οινοποιεία υπάρχουν διαθέσιμες στο παρακάτω link;

 http://www.stathmosnet.gr/kos-social/5746-episkepsimathiton-triontou2ougimnasioukostaoinopoieiatounisiou.html

 

    

 

 

  

Πρόσθετες πληροφορίες