Δικαιολογητικά εγγραφής στην Α' τάξη Γυμνασίου (σχ.έτος 2018-19)

Αποτέλεσμα εικόνας για εγγραφή στο σχολείο

      Ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν στην Α τάξη του Γυμνασίου ότι θα πρέπει να φέρουν στο σχολείο τα εξής δικαιολογητικά μέσα στις νόμιμες προθεσμίες :

1. Κάθε κηδεμόνας μαθητή/τριας εγγεγραμμένου/ης στο Γυμνάσιο, πρέπει να προσέλθει στη Διεύθυνση του σχολείου μέχρι την παραμονή της έναρξης των μαθημάτων του σχολικού έτους και να δηλώσει ενυπογράφως ότι είναι νόμιμος κηδεμόνας του/της μαθητή/τριας. 

2. Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου να προσκομίσει στο σχολείο το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. Το σχετικό έντυπο μπορούν να το παραλάβουν από το σχολείο αλλά και από την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας στην οποία μπορούν να βρουν και την νομοθεσία.

http://www.moh.gov.gr/articles/health/dieythynsh-prwtobathmias-frontidas-ygeias/draseis-kai-programmata-agwghs-ygeias/oikogeneiakos-programmatismos/2463-atomiko-deltio-ygeias-mathhth

3. Όσοι δικαιούνται να ζητήσουν απαλλαγή για τα παιδιά τους από τα Θρησκευτικά να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση (και οι δύο γονείς) μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2018. 

 

Η Διευθύντρια 

Μαρίνα Μπέττα

 

Attachments:
FileDescription
Download this file (atomikodeltio.pdf)atomikodeltio.pdf 

Πρόσθετες πληροφορίες