Δανεισμός tablet

Καλημέρα σας,

από το Υπουργείο Παιδείας έχουμε λάβει ενημέρωση ότι επίκειται αποστολή tablet στα σχολεία εντός του μήνα Νοεμβρίου.

Η παραλαβή θα γίνει από τους Δ/ντές ή Υποδ/ντές. 

Οι γονείς θα πρέπει να ενημερώσουν στο email του σχολείου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) μέχρι την Δευτέρα 9/11/2020 και ώρα 10.00 πμ. αν το παιδί τους δεν διαθέτει τίποτα από τα παρακάτω:

  • Υπολογιστή ή Τάμπλετ και Ίντερνετ
  • Κινητό Τηλέφωνο με σύνδεση Ίντερνετ


Ο Διευθυντής/ντρια, μετά από συνεννόηση με τον οικείο Σύλλογο των Διδασκόντων, τα μέλη του οποίου μπορούν να εκφράσουν τη γνώμη τους καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ακόμη και ηλεκτρονικά, αποφαίνεται σε ποιον, κατά προτεραιότητα μαθητή/τρια ή εκπαιδευτικό της σχολικής μονάδας θα γίνει δανεισμός της ηλεκτρονικής συσκευής.

Η απόφαση θα λαμβάνεται με βάση κοινωνικά και άλλα κριτήρια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ιδίως το χαμηλό εισόδημα, η ανεργία γονέων/κηδεμόνων, η ιδιότητα μέλους μονογονεϊκής, πολύτεκνης, τρίτεκνης ή ορφανικής οικογένειας, οι ειδικές δυσκολίες μάθησης ή οι εξαιρετικές επιδόσεις μαθητή/τριας.

Το σχολείο θα καταγράψει πρώτα τις ανάγκες και αν παραλάβει τάμπλετ ή λάπτοπ θα αποφασίσει πού θα τα δανείσει με βάση τα παραπάνω κριτήρια.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας μέσα στην προθεσμία που δώσαμε. Μην ξεχάσετε στο email να γράψετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού σας.

Πρόσθετες πληροφορίες