Πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας και 2ης εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2017

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου Κω και η Διευθύντρια επεξεργάστηκαν το  πρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας και το πρόγραμμα της 2ης εξεταστικής περιόδου Ιουνίου 2017 για τους μαθητές και τις μαθήτριες που υστερούν σε μαθήματα μετά το πέρας της 1ης εξεταστικής περιόδου και την έκδοση των αποτελεσμάτων των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων Ιουνίου 2017.

Οι μαθητές/τριες που, μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, παραπέμπτονται στη 2η εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2017, θα πρέπει να προσέλθουν για προφορική και γραπτή εξέταση στα μαθήματα της Α' ομάδας και μόνο προφορική στα μαθήματα της Β' ομάδας, αφού προηγουμένως παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της υποστηρικτικής διδασκαλίας που ανακοινώνεται την Τρίτη 13/6/2017.

Οι μαθητές/τριες που παραπέμπονται λόγω ελλιπούς φοιτήσεως, θα εξεταστούν κατά τη 2η εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2017.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών μπορούν να κάνουν στο σχολείο μας αίτηση ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ των γραπτών τους από 14/6 μέχρι και 16/6/2017, την οποία θα συνοδεύουν από σχετικό παράβολο. Τα γραπτά θα σταλούν στη Διεύθυνση ΔΕ Δωδεκανήσου.

Οι εξετάσεις θα αρχίσουν στις 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 27 Ιουνίου.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ανακοινωθούν στις 28 Ιουνίου 2017.

 

Attachments:
FileDescription
Download this file (Copy of ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.xls)Copy of ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.xlsΠρόγραμμα υποστηρικτικής διδασκαλίας και 2ης εξεταστικής περιόδου Ιουνίου

Πρόσθετες πληροφορίες